Nauczyciele i przedsiębiorcy w branży gastronomicznej działają wspólnie |
|
|
Wpisany przez Administrator
|
Czwartek, 17 Styczeń 2019 22:31 |
W dniu 14.12.2018 odbyło się spotkanie merytoryczne pomiędzy uczestnikami projektu (9 nauczycieli i 3 przedsiębiorców) oraz partnerami projektu: Daugavpils Tirdzniecibas profesionala vidusskola, Centro Superior De Hostelería Del Mediterraneo i liderem – Perfect Project w Zespole Szkół Gastronomicznych w Białymstoku.
Odnośnie realizacji projektu „GaTIS – innowacyjne rozwiązania w turystyce i gastronomii”, realizowanego przez uczestników z ramienia Perfect Project, omówione i wyjaśnione podczas spotkania: – diagnozę rezultatu 1 i obecnej sytuacji w każdym kraju w dziedzinie kształcenia zawodowego w branży gastronomicznej, – objaśnienie teoretycznego (on-line) i praktycznego programu kursu w Walencji – „ŻYWNOŚĆ EKOLOGICZNA W GASTRONOMII HOTELOWEJ JAKO METODA DYWERSYFIKACJI TURYSTYCZNEGO PRODUKTU HOTELOWEGO” – przedstawienie każdego z partnerów projektu, – omówiono kwestie organizacyjne związane z organizacją kursu w Walencji.
Autor Perfect Project Grudzień 14, 2018
|