Menu główne
- - - - - - - - - - - - - - - -
Historia i WoS
- - - - - - - - - - - - - - - -
Przebsiębiorczość
- - - - - - - - - - - - - - - -
Żywienie
- - - - - - - - - - - - - - - -
English Website
Fascynacje
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ścieżki kariery zawodowej absolwentów
- - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomik wczoraj i dziś
Konkurs Gastronomiczny
Wyszukiwarka
egzamin zawodowy
Filtr tytułów     Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Odsłony
1 Informacja o sposobie organizacji i przeprowadzania egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie 1062
2 Materiały i przybory pomocnicze na egzaminy pisemne i praktyczne w sesji styczeń - luty 2020r 886
3 Terminarz egzaminów potwierdzających kwalifikacje w sesji styczeń - luty 2020 1300
4 Komunikaty dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej z 27 listopada 2018 r. w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych podczas egzaminu w sesji styczeń-luty 2019 r. 1287
5 INFORMACJA DLA ZDAJĄCEGO EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE W ZAWODZIE W ROKU SZKOLNYM 2019/2020 1700
6 Terminarz egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie w sesji letniej 1442